torstai 10. marraskuuta 2016

Valmiit joulukalenterit

Kirjoittelin jo aiemmin ideoista, joita minulla oli joulukalenterien suhteen tänä vuonna. Päädyin siis tekemään kaksi kalenteria, molemmat erittäin hyville kavereilleni. 
Löysin kesällä alesta tarvikkeita, joiden avulla sain ainakin omasta mielestäni aika kivan näköiset kalenterit aikaiseksi.

Pakkasin paketit melko neutraaliin paperiin ja tälläsin päälle numeron
Ensimmäinen kalenteri on melko perinteinen. Jokaiseen luukkuun olen paketoinut jotain hyvää ja kivaa pientä sen lisäksi. Ilokseni löysin paperin, joka sopii mainiosti numerotarroihin.

Pakkasin kalenterin pahvilaatikkoon kuljetusta varten
Sitten toinen kalenteri on ehkä hieman erikoisempi. Tämänkin ulkoasuun olen erittäin tyytyväinen. Sisältö näkyykin sieltä luukuista jo pilkottavan, eli jokaisen numeron takaa löytyy euron raaputusarpa. Toivottavasti nyt edes joku niistä voittaisi jotain :D,
vaikka hauska ideahan tässä nyt tietysti on tärkein!

Paperi on A2 eli aika suuri, mikä lisää näyttävyyttä
Kohtahan sen ensimmäisen luukun pääseekin jo avaamaan. Hyvää jouluttelua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kivat kalenterit! Ostin myös meidän ns. sukkakalenteriin, joka on tehty pienistä kutomistani sukista, miehelle noita euron raaputusarpoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Molemmat saajat tykkäsivät kovasti. Nuo arvat on kivoja, kun maksavat vain 1€ ja pääsee raaputtamaan, vaikkei voittaisikaan :D

   Poista
 2. Ihanat kalenterit olet tehnyt. Varmasti ystävät ilahtuvat. :)

  VastaaPoista

Kommentoi mietteesi vapaasti :)