keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Salaisen jouluystävän IHANA paketti

Oli todella jännittävää, kun sain postissa saapumisilmoituksen. Arvelin paketin olevan salaisen jouluystävän lähettämä ja niin se olikin. Lahja oli kauniisti paketoitu pinkkiin enkelipaperiin. <3


En osannut yhtään arvella, mitä salainen ystäväni on mahtanut keksiä. Avasin pahvilaatikon, jonka sisältö näytti aivan ihanalta heti ensikatsahduksella.


Mitä tarkemmin katsoin laatikon sisältöä, sen kivemmalta se näytti. Kortti oli kalenterikortti, eli sain kaipaamani kuvakalenterin, mahtavaa! Kuva on tosi söpö lumiukko.


Alimpana oli vielä hieno punainen Pentikin pussi, josta löytyi...


...tämä ihastuttava lautanen. Paketissa oli myös tosi nättejä jouluisia servettejä ja tarroja sekä lakuja, nam!


Kaiken lisäksi sieltä löytyi vielä nämä aivan hurmaavat lumihiutalevalot. Kuinka sopivasti samana päivänä oikean ensilumen kanssa?! Ripustin ne jo seinälle ja ai että, kun sopii hyvin.Kiitos kovasti salaiselle jouluystävälleni. Olet tehnyt mahtavaa työtä ja selvästi ajatellut minua lahjaa tehdessäsi! Odotan innolla seuraavaa pakettia, joka kuulemma liittyy tähän jotenkin :)

Marraskuu on tullut ja tuonut mukanaan lumen myös tänne Etelä-Suomeen. Joulu lähestyy niin nopeasti, ettei meinaa mukana pysyä :D 
Lumoavaa keskiviikkoiltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi mietteesi vapaasti :)