keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Tämän vuoden joulukalentereita

En tiedä omista kalentereistani vielä kovin tarkkaan. Uskoisin saavani jonkinlaisen kalenterin puiseen adventtitalooni ja voin varmasti vaikuttaa siihen, mitä talosta löytyy. Viime vuonna luukuista löytyi aina tee ja arvoitus.


Minulta löytyy äänikuunnelmana Marko Leinon Joulutarina, mutta en muista kuunnelleeni tätä joulukalenterina. Pitääkin laittaa tämä jonnekin, mistä tänä vuonna muistan.


Joskus kauan sitten sain Krissen joulukalenteri-kirjan nimipäivälahjaksi ja olen sen joka vuosi kalenterina lukenut, vaikka se onkin vähän hömppä.Telkkarista olen usein seuraillut kalenteria ja monesti, varsinkin vähän pienempänä, lukenut HS:ssä ilmestyvää puputarinaa. Ehkä noihin tänä vuonna vielä tulee jotain lisää. Haluaisin ainakin jonkinlaisen kuvakalenterin.

Aion tehdä kaksi kalenteria tänä jouluna. Molemmat tulevat parhaimmille kavereilleni. Löysin kesällä alesta mainiot joulukalenteritarvikkeet: tarrat 1-24 ja värikkäät pahvit 1-24. Pahveja oli vihkossa kahdet, mutta nyt aion käyttää vain toiset niistä. Ostin Citymarketista ison kartongin alustaksi pahvinumeroille ja mietin vielä kuinka kiinnittäisin ne siihen jotenkin järkevästi.

Aion paketoida joka luukkuun pientä herkkua ja jotain muuta. 

Ajattelin laittaa kaikkien luukkujen alle 1€ raaputusarvan, kenties 24 luukun alle jotain isompaa.
Pakettikalenterin luukut aion paketoida yksivärisellä paperilla ja tällätä numerot päälle. Asettelua en ole vielä päättänyt.

Siskolle ostettiin vitsillä toisen nimen nimpparilahjaksi(hän ei tuosta nimestä erityisesti pidä, emmekä yleensä juhli noin pieniä juttuja lahjoilla) Dumle- kalenteri. Olen hänelle myös joululahjaksi tilannut Look Fantastic:in kosmetiikkakalenterin. Se on tänään lähetetty tulemaan ja pitäisi saapua 4. marraskuuta mennessä. 


Kuvat "look fantastic" -kalentereista täältäSiinä olivat tämän vuoden suunnitellut kalenterit. Huhhuh, kun niitä olikin monta :D
Mainiota keskiviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Moi, onpa kivoja kalentereita! Mistä toi puinen adventtitalo on hommattu? Tuollainen ois hauska itsellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,
   Kiitti :) Se on joskus ostettu kierrätyksestä siis joltain käytettynä. Katsoin, että talon takana lukee Laura Ashley, että varmaankin jostain Englannista saisi tilattua!

   Poista

Kommentoi mietteesi vapaasti :)