sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Punatulkku

Ihanaa, kun joulu lähenee päivä päivältä. Tekemistä on paljon ja aika kuluu todella nopeasti. Syysloma tuli sopivaan saumaan! Kaunis ruska alkaa muuttumaan ruskeaksi lehtimössöksi ja aurinkoa näkee enää vain keskellä päivää. Lumi toisi kivaa valoa, kun lämpötilat ovat jokatapauksessa melko alhaiset. Talvitakkikin on jo kaivettu esiin. 

Eilen kävi jännä juttu, kun näin kotimme parkkipaikan ohi kävellessäni pienen punatulkun kyhjöttämässä auton alla. Kävelin lähemmäs ja ihmettelin, onko lintu kuollut, vai miksei se lähde pakoon. Tökkäsin sitä hieman ja se reagoi kevyellä siivenheilautuksella. Päätin siirtää linnun turvaan tienreunaan, pois auton alta. Lintu antoi nostaa itsensä ja jäi istuskelemaan kädelleni. Kaivoin taskusta kännykän ja räpsäsin pari kuvaa, koska olihan sattuma aikamoinen. Ravistelin kevyesti linnun maahan, vaikkei se meinannutkaan lähteä. Mikäköhän lienee ollut linnun vaiva?!

Harvemmin sitä saa punatulkkua pidellä kädellään!

Ihanan värinen tuo kirkkaanpunainen rinta <3

Jouluisten juttujen touhuilu on sitten parasta. Ideoita tulvii kokoajan monien teidän blogeistanne ja muualta netistä. Ihanaa lokakuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi mietteesi vapaasti :)