maanantai 21. marraskuuta 2016

Lahjoja minulle ja äidille

Kiirettä pitää ja joulu lähestyy. Joulukuun alkuun on enää kymmenen päivää! Käytiin viikonloppuna Turussa, jonne myös laitettiin parhaillaan jouluvaloja. Helsingin valoja en vielä ole kerinnyt sattuneesta syystä näkemään, mutta Hesari kertoi, että nekin ovat jo paikallaan. Aiemmin Stockalla käydessäni oli joitakin valoja jo laitettu, mutta ne "viralliset" Aleksin valot ja jouluikkuna pitää vielä käydä katsastamassa.

Turussa ehdittiin vähän shoppaillakin, käytiin Akateemisessa kirjakaupassa kuluttamassa minun lahjakorttini loppuun ja Stockalla annoin äitin valita mieleisensä jouluvalon lahjaksi, koska ajattelin, että sille voisi olla käyttöä jo tässä ennen joulua. Hän ihastui ajatukseen ja valinnasta tulikin vaikea. En tiedä oletteko Stockmannin valo-osastolla käyneet, mutta sieltä löytää tosi paljon kaikkia ihania valoja. Hienoimmaksi valikoitui valkoinen hyvin pelkistetty tähtivalo, jonka äiti sai <3

Äiti vielä ajatteli ostaa tuohon paremman lampun, ettei käy silmiin

Parin ristikkolehden lisäksi valitsin vielä toisen kuvakalenterin ja joulutaskarin
Mulla on ollut tapana ostaa tuo taskarin jouluinen teemanumero. Ihanaa kevyttä jouluista luettavaa! Sain salaiselta jouluystävältäni ihanan joulukalenterikortin ja nyt ostin sen lisäksi vielä toisen kuvakalenterin, kun lahjakorttiin jäi vielä katetta. Eipähän ainakaan lopu kesken :D! Koska halusin käyttää koko lahjakortin valitsin mukaan vielä kultaisen ja hopeisen kimalletussisetin. 

Tässä oli musta tosi kiva kuva
Nyt vaan odottelen, että joulukuu alkaa niin pääsen kaikkia kalentereita availemaan <3

Jouluisia taskareita on jo useampi kertynyt, tässä tämänhetkinen kokoelma:
Uusin on tuo ylin, jota en vielä ole lukenut
Olen tänä vuonna säästellyt näiden lukemista, etteivät loppuisi kesken 
 Tämän vuoden jouluspesiaali vielä uupuu, kun sitä ei kyseisestä liikkeestä löytynyt, mutta äiti vähän vihjaili, että saattaisi sen ostaa. Häneltä olen usein näitä saanutkin.
Kuva lainattu täältäIloista joulunodotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi mietteesi vapaasti :)